Hazard bezegelt droomtransfer naar Real Madrid, voorzitter Perez dolblij

Hazard bezegelt "droomtransfer" naar Real Madrid, voorzitter Perez dolblij

13-06-2019 19:58
3

Eden Hazard mag zich nu helemaal officieel een speler van Real Madrid noemen. De Rode Duivel werd donderdag voorgesteld bij de Spaanse grootmacht. "Een droom", zo zegt hij zelf.

Een zichtbaar blije Hazard nam het woord bij zijn voorstelling. "Ola iedereen", begon hij met een grapje. "Ik wil mijn hele familie bedanken, die er voor me was in Londen en nu hier in Madrid", aldus de Rode Duivel.

Voor Hazard is het een droomtransfer. "Ik heb hier altijd willen spelen", voegt Hazard er nog aan toe. "Ik verheug me er nu al op om binnen een maand in actie te kunnen treden. Het is een droom. Gracias a todos", aldus Hazard.

Perez
Ook voorzitter Florentino Perez kon zijn geluk niet op. "Voor iedereen die van deze club houdt, is dit een fantastische dag. In onze geschiedenis van 117 jaar hebben we geweldige spelers gehad, zoals Hazard", zei Perez.

"We zijn Real Madrid: wij willen steeds meer titels en altijd winnen. Het onmogelijke waarmaken: dat is onze visie. Om ons daarbij te helpen hebben we een geweldige speler en staf. Ik keek er al een tijdje naar uit om dit te zeggen: Welkom, Eden Hazard!"

"Je wou hier ook al lang zijn en je zal hier geliefd zijn. De belangrijksten hier zijn de supporters. Voor deze club spelen was je grote droom. Dankzij je hard werk, doorzettingsvermogen en talent maakte je je droom waar. We bedanken ook Chelsea om hem naar ons te laten vertrekken", aldus Perez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De familie Hazard is er. Nog geen rugnummer voor onze landgenoot, maar Eden Hazard is nu officieel een Madrileen! #realmadrid #hazard #real

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on