'Paris Saint-Germain wil ruimte vrijmaken voor Neres en wil Di Maria verkopen'

'Paris Saint-Germain wil ruimte vrijmaken voor Neres en wil Di Maria verkopen'

13-06-2019 18:31
1

Paris Saint-Germain hoopt David Neres voor volgend seizoen in te lijven. Een van de obstakels voor een overgang is echter dat er voor de Braziliaanse buitenspeler van Ajax geen ruimte is in de basiself. Daarom wil PSG buitenspeler Ángel Di María van de hand doen, zo meldt UOL.

Volgens UOL wacht PSG op aanbiedingen voor de geroutineerde Argentijn. Door Di Maria te verkopen zou er ruimte ontstaan voor de komst van Neres. Hetzelfde medium meldde eerder al dat er al meerdere gesprekken met het management van de Ajacied geweest. Ajax vraagt naar verluidt ruim vijftig miljoen euro.

De Franse club vindt de vraagprijs van vijftig miljoen vrij fors en ook daarom is de verkoop van Di Maria gewenst. Door de Argentijn te verkopen komt er financieel en sportief ruimte, waardoor Neres binnen kan worden gehaald. Di Maria staat in Parijs nog tot medio 2021 onder contract.

UOL stelt dat Everton de belangrijkste concurrent is voor Paris Saint-Germain. Spelen in de Premier League is namelijk een lang gekoesterde droom van Neres. In dat opzicht hebben The Toffees een streepje voor op PSG.