‘Toekomstige miljoenentransfer KRC Genk wil eerst gesprek met Mazzu’

‘Toekomstige miljoenentransfer KRC Genk wil eerst gesprek met Mazzu’

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 11:28do 13-06-2019 om 11:28

KRC Genk is volop bezig om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. Verschillende spelers kunnen vertrekken en enkele transferdoelwitten worden concreet.

Zo staat KRC Genk op het punt om de komst van Theo Bongonda wereldkundig te maken. De vleugelspeler komt over van Zulte Waregem voor zo’n zeven miljoen euro. Ook staat het Zweeds toptalent Benjamin Nygren nog steeds hoog op het verlanglijstje.

Het Laatste Nieuws meldt dat Genk komende dagen een doorbraak in zijn transferdossier wil forceren. De 17-jarige Nygren wil echter eerst een gesprek met coach Felice Mazzu vooraleer hij knopen doorhakt. De flankspeler van IFK Göteborg kreeg vorige week al een rondleiding op KRC Genk.

Bedrag
Naar verluidt heeft KRC Genk al een akkoord met het Zweedse IFK Göteborg. Het transferbedrag kan met verschillende bonussen oplopen tot een slordige 4,5 miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Nygren 4,5 miljoen euro waard?

(652 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws