'Alles wijst erop dat Bölöni alsnog de eerste traning van Antwerp zal leiden'

'Alles wijst erop dat Bölöni alsnog de eerste traning van Antwerp zal leiden'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 10:35do 13-06-2019 om 10:35

De spelers van Royal Antwerp FC moeten zich woensdag al melden voor de fysieke testen, waarna donderdag de eerste training op het programma staat. Laszlo Bölöni zal ondanks eerdere twijfels die dag gewoon voor de groep staan. 

Bölöni had nog een contract tot medio 2020, maar intern waren er twijfels over zijn functioneren. Zijn positie stond daarom wel degelijk ter discussie. Ivan Leko werd na zijn vertrek bij Club Brugge al gelinkt aan The Great Old. De twijfels op de Bosuil zijn volgens Het Laatste Nieuws echter de kop ingedrukt. Sportieve baas Luciano D'Onofrio voerde de afgelopen dagen een gesprek met Bölöni om de voorbereiding door te nemen. Als volgende week de laatste details worden uitgeklaard, begint Bölöni aan het seizoen 2019/20.

Het aan boord blijven van de 66-jarige Roemeen kan volgens de krant wel gevolgen hebben voor de spelers. Meerdere spelers zouden binnenskamers te kennen hebben gegeven liever niet meer onder Bölöni te werken. Dat zou betekende dat er ook aan uitgaande kant nog wat te gebeuren valt. 

Poll

Is hij nog altijd de juiste man voor Antwerp?

(293 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws