'Standard en Waasland-Beveren zijn het eens: deal van 2,2 miljoen euro'

'Standard en Waasland-Beveren zijn het eens: deal van 2,2 miljoen euro'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 10:15do 13-06-2019 om 10:15

Aleksandar Boljevic staat op het punt om Waasland-Beveren te verruilen voor Standard. De deal is zo goed als in kannen en kruiken nu beide partijen volgens Het Nieuwsblad tot een akkoord zijn gekomen. 

Waasland-Beveren vond de eerste aanbieding ontoereikend, waarna de Rouches nog een extra inspanning besloten te leveren. Volgens Het Nieuwsblad heeft een bedrag van 2,2 miljoen euro de clubleiding van Waasland-Beveren kunnen overtuigen. Bovendien kan de som via bonussen nog oplopen. Boljevic had zelf al een mondeling akkoord met Standard, dus het is wachten op zijn handtekening onder een vierjarig contract.

De 23-jarige Boljevic was sinds augustus 2016 in dienst van Waasland-Beveren, nadat de Montenegrijnse flankspeler transfervrij overkwam van het Nederlandse PSV. Boljevic kwam in totaal 103 keer in actie voor de Waaslanders. Hij wist zeven keer het net te vinden en negentien assists te geven. Met vier goals en negen assists heeft hij zijn beste seizoen achter de rug. Zijn coach Adnan Custovic wist dat zijn pupil daarmee onhoudbaar was geworden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws