UPDATE: 'Genk weigert eerste bod van twaalf miljoen euro, Atalanta duwt door'

UPDATE: 'Genk weigert eerste bod van twaalf miljoen euro, Atalanta duwt door'

14-06-2019 07:45
25

Het Laatste Nieuws meldt dat Ruslan Malinovskyi lonkt naar de Italiaanse Serie A. KRC Genk speelt het spel echter hard en wil de middenvelder naar verluidt niet zomaar laten gaan.

De middenvelder van KRC Genk wil naar Italië. Na de interlandbreak wil Malinovskyi werk maken van zijn toekomst en een transfer. Hij had samen met zijn makelaar Serhiy Serebrennikov een onderhoud met KRC Genk. Vanuit Italië zijn er twee clubs geïnteresseerd: Atalanta en Sampdoria.

Vanuit de entourage van Malinovskyi valt te horen dat KRC Genk voorlopig weigert te praten met de geïnteresseerde clubs. Dat zorgt voor frictie en het onderhoud moest ervoor zorgen dat beide partijen elkaars standpunten begrijpen. De middenvelder ligt nog tot 2022 onder contract en Genk wil de onderhandelingen niet eens starten voor minder dan tien miljoen euro.

Update 14/06, 07.45: Het is Atalanta menens om Malinovskyi weg te plukken bij Genk, aldus Het Nieuwsblad. De Italianen deden een bod van twaalf miljoen euro, maar de landskampioen weigerde dat. Atalanta stuurde zelfs delegatie naar Genk afgereisd om tot een akkoord/compromis (zo'n 15 miljoen plus bonussen) te komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie