'Transferplannen Anderlecht zullen eerstdaags een boost krijgen'

'Transferplannen Anderlecht zullen eerstdaags een boost krijgen'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 22:08wo 12-06-2019 om 22:08

De fans van RSC Anderlecht hopen na een rampseizoen volgend jaar op beterschap voor hun geliefkoosde club. Buiten de transfer van Vincent Kompany spookt Anderlecht echter nog niet al te veel uit op de transfermarkt.

Volgens Sport/Voetbalmagazine zal daar weldra verandering in komen. 'De transferplannen van Anderlecht zullen eerstdaags een serieuze boost krijgen. De hele technische staf is deze week op afzondering geweest in Durbuy om daar de laatste hand te leggen aan de voorbereiding. Vooral de invulling van de kern stond hoog op de agenda', klinkt het.

Om transfers te doen zal het volkomen de kaart Kompany moeten trekken, want doordat Anderlecht geen Europees voetbal speelt, is het niet meteen de meest aantrekkelijk bestemming voor potentiële transfers. 'Van zodra Kompany een naam noemt die hij graag wil, plooit Michaël Verschueren zich dubbel om die te halen. Verschueren gebruikt heel vaak de zin ‘Think outside the box’, dat zal hij nu moeten toepassen op het transferbeleid', wist een insider nog te vertellen.

Poll

Verwacht jij vuurwerk van Anderlecht op de transfermarkt?

(661 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws