UPDATE: Lambrecth (ex-Anderlecht) ontkent beschuldigingen: Ik ben onschuldig

UPDATE: Lambrecth (ex-Anderlecht) ontkent beschuldigingen: "Ik ben onschuldig"

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 18:30wo 12-06-2019 om 18:30

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 12:50za 14-09-2019 om 12:50

Dylan Lambrecth is ongetwijfeld één van de meest dubieuze Anderlecht-transfers van de laatste jaren. De spits werd opgepikt bij de amateurs, maar kwam hopeloos tekort. De aanvaller speelt volgend seizoen bij Hamoir, zo meldt La Dernière Heure. 

Lambrecth voegt zo opnieuw een amateurclub toe aan zijn lange palmares. Lambrecth is nog maar 26 jaar, maar heeft inmiddels al bij SFC Saive, Verviers, Namen, Patro-Eisden, KSC Grimbergen, RFC Luik en Waremme gespeeld. Verder was hij actief in de jeugd van KRC Genk en als prof bij Anderlecht, SV Roeselare en Union.

Een jaar geleden werd het contract van Lambrecth, dat nog tot 2020 liep, ontbonden bij Anderlecht. Sindsdien is hij terug in de amateurreeksen verzeild geraakt. De kans dat we Lambrecth nog terugzien bij een profclub is dus eerder gering. Anderlecht betaalde naar verluidt zo'n 300.000 euro voor de spits.

Update: Volgens Lambrecth heeft hij niks met de autodiefstal te maken. "Ik ben onschuldig", tekende L'Avenir op. "Ik heb niets gedaan. Wat de pers schrijft is fout. Op het moment van de feiten was ik niet in Luik", stelt Lambrecth nog. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws