UPDATE: 'Kompany geeft 18-jarige linksback om zich te bewijzen bij Anderlecht'

UPDATE: 'Kompany geeft 18-jarige linksback om zich te bewijzen bij Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 18:15wo 12-06-2019 om 18:15

Vincent Kompany wil als trainer van Anderlecht vooral met jeugd gaan werken, en dat doet heel wat beloften hopen. Antoine Colassin en Killian Sardella gaan de overstap al zeker maken, zo weet Sport/Voetbalmagazine.

Colassin is een achttienjarige aanvaller die vorige maand nog een nieuw contract van drie seizoenen tekende bij Anderlecht. Sardella is een centrale verdediger. Beide spelers zijn jeugdinternationals en waren vorig jaar op het EK te zien met de U17 van de Rode Duivels.

In totaal zouden er vier spelers de overstap mogen maken naar de A-kern, maar de andere twee namen zijn nog niet bekend. Kompany rekent voor volgend seizoen op een geraamte met het viertal Sebastiaan Bornauw, Francis Amuzu, Yari Verschaeren en Jeremy Doku. De andere spelers mogen bij een goed bod vertrekken. Ook Alexis Saelemaekers, een jaar geleden nog dé revelatie bij Anderlecht, hoort daarbij.

Updata 13/06, 13.10: Volgens Anderlecht-Online is  Thierry Lutonda het derde talent van Anderlecht die vanaf maandag mag meetrainen bij de A-ploeg. Lutonda is een achttienjarige linksachter. Bij Anderlecht heeft hij een contract tot medio 2022. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws