'FC Cincinnati stuurt Saief vroeger terug naar Anderlecht'

'FC Cincinnati stuurt Saief vroeger terug naar Anderlecht'

12-06-2019 16:10
12

Kenny Saief keert mogelijk eerder terug van zijn uitleenbeurt aan FC Cincinnati. The Athletic schrijft dat de Amerikaanse club momenteel werk maakt van een vroegere beëindiging van het huurcontract. 

Saief zou oorspronkelijk tot 7 juli door Anderlecht worden uitgeleend. De viervoudig international van de Verenigde Staten heeft echter de laatste drie matchen van Cincinnati gemist door een hamstringblessure. Naar verwachting houdt deze kwetsuur Saief nog meerdere weken aan de kant. Daarmee mist hij ook de resterende duels in de maand juni. Cincinatti zou hem daarom, ook mede vanuit financieel oogpunt, vroegtijdig terug naar Brussel willen sturen.

De 25-jarige Saief heeft in zijn thuisland geen impact kunnen maken. Saief kwam slechts tot negen optredens, waarin een goal en twee assists liet noteren. Openbare itiek op de technische staf maakte zijn situatie er niet beter op. De komende 2,5 maand zal Saief op zoek moeten naar een nieuwe werkgever, want bij Anderlecht ligt zijn toekomst evenmin.