UPDATE: 'Overgang Trebel nadert, verhuren met aankoopoptie'

UPDATE: 'Overgang Trebel nadert, verhuren met aankoopoptie'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 15:29wo 12-06-2019 om 15:29

Laatste update: woensdag 12 juni 2019 om 21:35wo 12-06-2019 om 21:35

Het ziet er naar uit dat Adrien Trebel op weg is naar de uitgang bij RSC Anderlecht. Verschillende spelers mogen de club verlaten en ook Trebel zou mogen zoeken naar een nieuwe werkgever.

Het Laatste Nieuws meldt dat drie clubs worden genoemd voor de middenvelder van paars-wit. Het Franse Nantes wordt al een tijdje in verband gebracht met Trebel, maar ook het Griekse Olympiakos en PAOK zouden geïnteresseerd zijn.

Anderlecht heeft een dramatisch seizoen achter de rug en wil een nieuwe weg inslaan met Vincent Kompany en consorten. Veel spelers mogen vertrekken en aldus ook Trebel zou zijn biezen mogen pakken.

Update 12/06, 21.35: Volgens L'Equipe nadert een overgang van Trebel naar Nantes. Volgens de Franse bron zal Nantes Trebel één seizoen huren van Anderlecht, inclusief aankoopoptie. Anderlecht zou niet weigerachtig staan tegen zo een deal. 'De onderhandelingen gaan de goede kant op', schrijft L'Equipe. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Naar waar moet Trebel?

(485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws