'Bayern München heeft Plan B voor Sané, Carrasco mag dromen van terugkeer'

'Bayern München heeft Plan B voor Sané, Carrasco mag dromen van terugkeer'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 13:14wo 12-06-2019 om 13:14

Bayern München hoopt zich deze transferzomer te versterken met Leroy Sané, maar houdt er rekening mee dat het moet doorschakelen naar Plan B. Daarvoor heeft het Yannick Carrasco op het oog, weet BILD.

Volgens het Duitse medium staat Sané bovenaan het verlanglijstje van Der Rekordmeister, maar het is nog maar de vraag of Bayern erin slaagt hem los te weken bij Manchester City. Mocht dat niet lukken lijkt de kampioen van Duitsland de deur open te zetten voor Carrasco voor een terugkeer naar Europa, aldus BILD.

In februari 2018 besloot Carrasco de verrassende overstap van Atlético Madrid naar het Chinese Dalian Yifang te maken. Anderhalf jaar later staat hij dus mogelijk voor een terugkeer naar Europa. Der Rekordmeister heeft nog wel concurrentie: Arsenal zou dicht bij het binnenhalen van de 25-jarige buitenspeler.

Carrasco moet zo'n dertig miljoen euro kosten, maar dat lijkt voor Bayern geen probleem. De club gaf al 118 miljoen euro uit aan nieuwe spelers als Benjamin Pavard en Lucas Hernández.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Naar waar trekt Carrasco?

(217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws