Mbappé rekent af met 'fake news': 'Vergeten dat ik alleen als doelman wil spelen'

Mbappé rekent af met 'fake news': 'Vergeten dat ik alleen als doelman wil spelen'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 10:36wo 12-06-2019 om 10:36

Kylian Mbappé is klaar met alle geruchten in de Franse media. De Franse aanvaller las deze week plotseling dat hij een extreem eisenpakket had neergelegd bij Paris Saint-Germain, maar daar klopt volgens hem niets van.

Een Twitter-account plaatste een lijst met eisen van Mbappé waaraan PSG moet voldoen om hem te behouden. Hij zou alleen willen blijven als hij volgend seizoen als spits speelt, de vaste penaltynemer wordt en een fors hoger percentage van zijn portretrechten gaat ontvangen. Met een passende tekst maakte Mbappé het gerucht belachelijk. 'Sorry, je bent vergeten dat Kylian Mbappé alleen als doelman wil spelen. Fake news', reageert hij.

Mbappé gooide overigens wel zélf de knuppel in het hoenderhok door op een prijsuitreiking van de Ligue 1 in Frankrijk te stellen dat een vertrek bij PSG niet uitgesloten is. Sindsdien wordt de wereldkampioen in verband gebracht met Real Madrid. Een transfer naar de Spaanse hoofdstad ligt echter niet voor de hand, omdat Real zich al versterkte met Eden Hazard. PSG wil hem bovendien onder geen enkele voorwaarde laten gaan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede reactie van Mbappé?

(127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws