Verschaeren heeft goed nieuws voor Anderlecht: Ik wil en ga niet weg

Verschaeren heeft goed nieuws voor Anderlecht: "Ik wil en ga niet weg"

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 09:47wo 12-06-2019 om 09:47

Yari Verschaeren ontbolsterde het voorbije seizoen helemaal bij RSC Anderlecht. Het goudhaantje mag onder geen beding vertrekken deze zomer, maar dat vindt de 17-jarige spelmaker helemaal niet erg.

Zelfs voor een duizelingwekkend miljoenenbod overweegt Anderlecht een vertrek van Verschaeren niet. "Ik wil en ga niet weg. Bij de jeugd heb ik vaak genoeg de mogelijkheid gekregen om te verhuizen, maar ook toen al wilde ik slagen bij Anderlecht - de club van mijn hart", aldus Verschaeren bij Het Laatste Nieuws.

Extra concurrentie op komst
Nu Verschaeren zijn grote doorbraak kende bij Anderlecht, beseft de jongeling dat hij de juiste keuze maakte. "Achteraf gezien heb ik de juiste keuze gemaakt. Ik ben héél gelukkig. Waarom zou ik dan vertrekken? Ik ben zo jong...", gaat hij verder.

Anderlecht zal komende zomer flink investeren in nieuw spelersmateriaal, maar Verschaeren vreest niet. "Als er extra concurrentie komt, moet ik maar tonen dat ik beter ben. Ik wil volgend seizoen bevestigen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Verschaeren zijn sterke debuutjaar kunnen bevestigen?

(282 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws