UPDATE: ‘Lokeren vindt mondeling akkoord met nieuwe trainer’

UPDATE: ‘Lokeren vindt mondeling akkoord met nieuwe trainer’

12-06-2019 08:15 Laatste update: 13-06-2019 09:14
5

Nu Sporting Lokeren een nieuwe eigenaar heeft, zitten er heel wat veranderingen aan te komen. Op sportief vlak werd een verlengd verblijf van Glen De Boeck al bevestigd. Hij krijgt er nu ook een oude bekende bij als assistent.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Lorenzo Staelens de nieuwe T2 van Lokeren wordt. De gewezen Rode Duivel wordt niet voor het eerst aan De Boeck gekoppeld. Zo werkten beide heren al samen bij Cercle Brugge, Royal Excel Moeskroen en iets recenter ook bij KV Kortrijk.

Toen De Boeck begin november ontslagen werd bij Kortrijk, koos Staelens voor een functie als hoofdtrainer van FC Knokke. Daar kon de 70-voudig international de degradatie niet verhinderen, waardoor Staelens sinds maart zonder job zit.

Nu De Boeck aanblijft bij Lokeren, haalt hij dus zijn favoriete assistent eveneens naar Daknam. Sinds de komst van De Boeck eind januari was Freddy Heirman T2 bij de Waaslanders. De zeventiger blijft actief als assistent, terwijl Staelens de staf vervolledigt.

Update 13/06, 09.14: Sporting Lokeren heeft volgens Het Nieuwsblad een mondeling akkoord bereikt met Lorenzo Staelens. De voormalige Rode Duivel moet de assistent van Glen De Boeck worden.