Real wil stevig uitpakken: 'Presentatie van Hazard moet voor wereldrecord zorgen'

Real wil stevig uitpakken: 'Presentatie van Hazard moet voor wereldrecord zorgen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 21:23di 11-06-2019 om 21:23

Real Madrid wil stevig uitpakken met de presentatie van Eden Hazard. Normaal gezien worden alle nieuwe spelers in de namiddag voorgesteld, maar de Rode Duivel zal in principe 's avonds worden voorgesteld in het Estadio Santiago Bernabéu.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De intrede van Hazard moet immers imposanter worden dan die van Cristiano Ronaldo. Exact tien jaar geleden werd hij verwelkomd door 80.000 toeschouwers. De Portugese wereldster brak daarmee het record van Diego Maradona, die kon rekenen op de interesse van 75.000 fans toen hij in 1984 werd voorgesteld bij Napoli.

Real hoopt het wereldwijde record van Ronaldo donderdag minstens te evenaren. Ze dromen er in Madrid zelfs stilletjes van dat Bernabeu met 81.000 fans helemaal vol zal zitten. Ter vergelijking: Kaka werd in 2009 voor 55.000 fans voorgesteld, Karim Benzema kon in datzelfde jaar 20.000 supporters naar het stadion lokken. Voor Thibaut Courtois, die in de namiddag werd voorgesteld, daagden slechts enkele duizenden supporters op.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws