LIVE: België versus Schotland, Lukaku verdubbelt de score

LIVE: België versus Schotland, Lukaku verdubbelt de score

11-06-2019 22:20
29

De Rode Duivels gaan op zoek naar drie nieuwe punten tijdens hun EK-kwalificatiecampagne. Tegenstander ditmaal is Schotland. Volg de wedstrijd tussen de Belgen en de Schotten LIVE bij VoetbalPrimeur.be. 

Twee wissels bij België
Na de simpele 3-0 zege tegen Kazachstan moeten de troepen van Roberto Martinez dinsdag proberen om Schotland over de knie te leggen. De bondscoach verwijst Timothy Castagne en Dries Mertens naar de bank. Hun vervangers zijn Thomas Meunier en Youri Tielemans. Door de inbreng van Tielemans mag Kevin De Bruyne een rij hoger gaan spelen. 

De opstelling van de Rode Duivels: Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Meunier, Witsel, Tielemans, T. Hazard, De Bruyne, Lukaku en E. Hazard

Gehavend Schotland
Bij de Schotten ontbreekt Andy Robertson. De back, die net nog met Liverpool de Champions League won, viel op het laatste moment geblesseerd uit. Er zou sprake zijn van een hamstringblessure. In de Schotse elf ontbreek ook Ryan Fraser. Bij AFC Bournemouth was Fraser het afgelopen seizoen in de Premier League goed voor zeven goals en veertien assists.

De opstelling van Schotland: Marshall, O'Donnell, Mulgrew, McKenna, Taylor, McTominay, McLean, Russell, Armstrong, McGregor en Burke

 

No Poll