Beerschot geeft eind juli twintigvoudige landskampioen partij op het Kiel

Beerschot geeft eind juli twintigvoudige landskampioen partij op het Kiel

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 16:49di 11-06-2019 om 16:49

K. Beerschot VA. heeft haar programma gepresenteerd voor de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Naast enkele lokale oefenwedstrijden weten de Ratten ook Panathinaikos naar ons land te lokken.

Beerschot zal de twintigvoudige Griekse landskampioen in de ogen kijken op zaterdag 20 juli in het eigen Olympisch Stadion. Dat wordt de enige oefenpot op het Kiel, benadrukt Beerschot op haar website. Drie dagen later staat er nog een duel met Rupel Boom op het menu, waarna de Antwerpenaren helemaal klaar zouden moeten zijn voor het nieuwe seizoen.

In aanloop naar de clash met Panathinaikos oefent Beerschot natuurlijk ook nog tegen enkele andere ploegen. Het is dan vooral gaan aankloppen bij clubs uit de directe omgeving: FC Kontich, RVC Hoboken en FC Duffel. Ook Sporting Hasselt en Panachaiki FC, eveneens uit Griekenland, zullen Beerschot bekampen.

Of Beerschot zich op dat moment aan het voorbereiden is op een jaartje in Eerste Klasse A  of in Eerste Klasse B, is voorlopig nog onduidelijk. Dat heeft alles te maken met de beroepsprocedure die KV Mechelen en Sporting Lokeren opgestart zijn in het dossier 'Propere handen'. De uitspraak zou er sowieso moeten zijn voor het einde van juni.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws