AS: 'Eriksen krijgt slecht nieuws en denkt na over nieuw contract'

AS: 'Eriksen krijgt slecht nieuws en denkt na over nieuw contract'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 15:30di 11-06-2019 om 15:30

Christian Eriksen moet een transfer naar 'droomclub' Real Madrid waarschijnlijk uit zijn hoofd zetten. Volgens Marca en AS heeft de Deense spelmaker te horen gekregen dat Real-trainer Zinedine Zidane zijn pijlen heeft gericht op Paul Pogba. Op de komst van Eriksen zit Zidane niet te wachten. 

Dat is een fikse tegenvaller voor de uitblinker van Tottenham Hotspur. Afgelopen week verkondigde Eriksen dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging; de voormalig Ajacied heeft zijn zesde seizoen bij Spurs achter de rug. Eriksen mikt nu op een stap hogerop - en Real Madrid is zijn absolute droomclub.

Tot een transfer naar De Koninklijke gaat het deze zomer echter niet komen, voorspellen AS en Marca. Zinedine Zidane wil Paul Pogba (Manchester United) naar Spanje halen. Aan de komst van Eriksen heeft de Franse coach geen behoefte. De vraagprijs die Tottenham Hotspur-preses Daniel Levy hanteert, vormt sowieso een struikelblok. Levy verlangt minstens 100 miljoen, terwijl het contract van de Deen in de zomer van 2020 afloopt. Daar gaat Real niet aan beginnen. 

Moedeloos
AS schrijft dat Eriksen 'moedeloos' is geraakt en nu, na het slechte nieuws uit Madrid, serieus overweegt om alsnog een nieuw contract te signeren in Noord-Londen. Momenteel staat de international voor circa 4 miljoen euro op de loonlijst bij Spurs. Tottenham is bereid om hem ruim 6 miljoen per seizoen te betalen, gelijk aan de salarissen van Dele Alli en aanvoerder Hugo Lloris. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws