Vertonghen kijkt uit voor Schotland: Eén van de beste linksachters van Europa

Vertonghen kijkt uit voor Schotland: "Eén van de beste linksachters van Europa"

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 14:45di 11-06-2019 om 14:45

Jan Vertonghen staat dinsdagavond hoogstwaarschijnlijk in de basis voor de wedstrijd tegen Schotland. Dat lijkt een koud kunstje te worden voor de Belgen, maar Vertonghen is op zijn hoede.

Schotland verloor al met 3-0 van Kazachstan in deze campagne, maar dat zegt volgens Vertonghen niets. "In Kazachstan spelen de omstandigheden een grote rol: het kunstgras, de verre reis", legt hij uit bij Het Nieuwsblad. "Die match kan je niet als graadmeter beschouwen om de kracht van Schotland af te meten."

"Ik verwacht een heel fysiek team, dat hier minstens een punt zal willen pakken. Maar als wij ons spel spelen zoals de afgelopen interlands, moeten we gewoon winnen."

Aanvoerder Andy Robertson van Liverpool is de enige grote naam bij Schotland. "Hij is ongelooflijk dit seizoen, in de Premier League, maar ook in de finale van de Champions League. Hij is momenteel wellicht één van de beste linksachters in Europa."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws