'Napoli buigt voor eisen PSV en betaalt maximaal 50 miljoen voor Lozano'

'Napoli buigt voor eisen PSV en betaalt maximaal 50 miljoen voor Lozano'

11-06-2019 14:15
12

Napoli is bereid te voldoen aan de vraagprijs van PSV. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Als de deal doorgaat, ontvangen de Eindhovenaren maximaal vijftig miljoen euro uit Italië.

Napoli volgt Lozano al geruime tijd, maar hikte tegen de vraagprijs van PSV aan. Aurelio De Laurentiis, de markante voorzitter van de Italiaanse topclub, heeft de knoop echter doorgehakt: Napoli is volgens La Gazzetta dello Sport bereid om vijftig miljoen euro te investeren in Lozano.

Het houdt volgens de roze sportkrant niet in dat PSV ook in één klap het hele bedrag ontvangt uit Napels. De Laurentiis en technisch directeur Cristiano Giuntoli zouden denken aan een vast bedrag van veertig miljoen euro en een aantal bonussen, waardoor de transfersom met nog tien miljoen kan oplopen.

Lozano zou zelf graag naar Napoli willen verkassen. In Stadio San Paolo ligt een vijfjarig contract klaar. Hij zou er 2,5 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Op dit moment is Lozano nog herstellende van een knieblessure, waardoor hij de Gold Cup met Mexico mist.