Mijn transfer van Club Brugge naar KAA Gent was de beste van mijn carrière

"Mijn transfer van Club Brugge naar KAA Gent was de beste van mijn carrière"

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 12:45di 11-06-2019 om 12:45

Het EK voor beloften gaat over minder dan een week van start. Achteraan rekenen onze beloften onder meer op Wout Faes van KV Oostende. Zijn ploegmaat Nicolas Lombaerts staat hem met raad en daad bij.

De ervaren Lombaerts vindt het slim dat Faes voor speelgelegenheid heeft gekozen. Bij Anderlecht had hij die niet. "Wat heb je eraan vanaf de bank andere jongens te zien spelen? Ervaring krijg je alleen door te spelen", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

"Ik was nooit gefrustreerd dat Club me doorstuurde, want de transfer naar AA Gent - het seizoen voordien negende - was de beste uit mijn carrière. Waaraan je dan wel denkt: dat Club me elders zag doorbreken en geen rotte bal aan mij verdiende. Ik hoop dat het Wout ook ooit overkomt, dat ze bij Anderlecht eens gaan vloeken", geeft hij aan.

Lombaerts verwacht ook dat er na het EK aanbiedingen binnenlopen voor zijn ploegmaat. "Je zal het tijdens het EK zien. Doe je het goed, dan komt er iets uit de bus. Zeker nu. België staat hoger aangeschreven dan ooit. De Belgen doen het overal goed, dus weten de clubs dat een Belg zich makkelijker aanpast aan het niveau dan pakweg een Pool."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wordt Faes ooit Rode Duivel?

(655 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws