Onthuld: 'De Vries kan Lokeren voor prikje overnemen van Lambrecht'

Onthuld: 'De Vries kan Lokeren voor prikje overnemen van Lambrecht'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 12:04di 11-06-2019 om 12:04

Louis De Vries is de nieuwe baas bij Lokeren. De overname is nu officieel, want vorige eigenaar Roger Lambrecht heeft de eerste schijf ontvangen. Volgens Het Laatste Nieuws koopt De Vries de club goedkoper dan gedacht.

Rond de middag heeft Lambrecht de eerste betaling gekregen. Die bedraagt ongeveer één miljoen euro. In totaal zal De Vries over een periode van drie jaar ongeveer vijf miljoen euro overmaken.

Dat bedrag ligt een pak lager dan de acht miljoen euro die eerder werd vermeld. Het is zelfs een habbekrats vergeleken met de oorspronkelijke vraagprijs van Lambrecht. Die dacht zelfs twintig miljoen euro te kunnen krijgen voor Lokeren, maar na een miserabel seizoen én een degradatie was dat onmogelijk.

Lokeren begint trouwens het vroegste van alle profclubs terug aan het seizoen. Donderdag staan de spelers al opnieuw op het trainingsveld. Glen De Boeck blijft normaal gezien ook volgend seizoen coach, maar moet zijn nieuwe contract nog tekenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is De Vries de geknipte man?

(456 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws