'Rezaei kan ontsnappen bij Club Brugge, maar coach moet zijn fiat geven'

'Rezaei kan ontsnappen bij Club Brugge, maar coach moet zijn fiat geven'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 12:00di 11-06-2019 om 12:00

Kaveh Rezaei heeft een desastreus seizoen achter de rug bij Club Brugge. Hij scoorde amper één doelpunt, op strafschop dan nog. In Iran is hij echter wel nog populair.

De international mag hopen op een aanbod van Sepahan S.C, zo heeft hun CEO zelf bevestigd aan de lokale bron Footballi.netDe bal ligt nu echter in het kamp van Amir Ghalenoei, de trainer van de club. Enkel als hij zijn fiat geeft gaat Sepahan S.C. door met de transfer.

Sepahan is een topclub in Iran, afgelopen seizoen werd het nog tweede in die competitie. Rezaei heeft Club Brugge liefst vijf miljoen euro gekost, maar het lijkt sterk dat het die investering nog kan recupereren. Hij heeft zijn topseizoen bij Charleroi, waarin hij liefst vijftien doelpunten scoorde, niet kunnen bevestigen.

"Het is een goede speler", aldus CEO Masoud Tabesh. "Als de trainer hem wil, dan kunnen wij onderhandelen. De goedkeuring van de coach is daarin heel belangrijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Club Brugge Rezaei houden?

(1849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws