'Divorcio total: Barcelona krijgt boost in operatie om Neymar terug te halen'

'Divorcio total: Barcelona krijgt boost in operatie om Neymar terug te halen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 09:46di 11-06-2019 om 09:46

FC Barcelona heeft een flinke boost gekregen in de operatie om Neymar terug te halen naar Camp Nou. Diario Sport rept dinsdag van een 'divorcio total', een totale scheiding, tussen de Braziliaanse ster en zijn club Paris Saint-Germain.

Barça boekt daarmee weer een beetje progressie met 'Operatie Neymar'. De kans dat de 27-jarige aanvaller deze zomer vertrekt uit Frankrijk is reëel, schrijft de sportkrant. Hij maakte intern al zijn wens kenbaar om terug te keren naar Catalonië en PSG lijkt steeds welwillender tegenover een transfer te staan.

Trainer Thomas Tuchel wil zijn elftal vanaf de tekentafel opnieuw opbouwen en heeft alleen plek voor gemotiveerde en hongerige spelers. De Duitser heeft zijn buik vol van sterren die problemen veroorzaken in de kleedkamer. Hij vreest voor een negatieve sfeer als hij komend seizoen een teleurgestelde Neymar onder zijn hoede heeft.

Een transfer naar Barça blijft desondanks gecompliceerd, benadrukt Sport. De Spaanse kampioen ondernam tot dusver geen actie, om PSG niet verder tegen zich in het harnas te jagen. De clubs staan al enige tijd op slechte voet met elkaar, maar in de komende weken wordt een toenaderingspoging verwacht. De interesse van PSG in Philippe Coutinho kan de onderhandelingen versnellen.

'Neymar was een droom, maar het begint een vleugje realiteit te krijgen', besluit Sport.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zie jij Neymar terugkeren naar Barça?

(244 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws