UPDATE: ‘Anderlecht geraakt Najar minstens zes maanden kwijt’

UPDATE: ‘Anderlecht geraakt Najar minstens zes maanden kwijt’

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 08:47di 11-06-2019 om 08:47

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 11:16wo 10-07-2019 om 11:16

Andy Najar moet opnieuw onder het mes. Dat is het pijnlijke verdict nadat de Hondurees in eigen land een MRI liet nemen van de knie. De rechtsachter keert terug naar Anderlecht om een operatie te ondergaan. Dat meldt het lokale Diez TV.

Vorige week viel Najar nog geblesseerd uit tijdens de oefeninterland tussen Honduras en Paraguay. Aanvankelijk leek de knieblessure nog mee te vallen, maar een scan bracht helaas slecht nieuws: een meniscusletsel.

Het was op aanraden van Anderlecht dat de medische staf van Honduras een MRI liet nemen, gezien de voorgeschiedenis van Najar. De Hondurees sukkelt al jarenlang met blessureleed. Najar keert terug naar Brussel, waar hij zich wellicht ook zal laten opereren aan de knie.

Het nieuws werd door Anderlecht nog niet bevestigd, maar het ziet er naar uit dat paars-wit Najar alweer voor enkele maanden zal moeten missen.

Update 10/07, 11.16: Het Laatste Nieuws meldt dat Andy Najar weldegelijk onder het mes zal moeten. De rechtsback blesseerde zich in de oefenwedstrijd tegen Paraguay op 6 juni en uit tests in België bleek dat de blessure veel ernstiger is dan gedacht. De voorste kruisbanden zijn gescheurd. Bij een dergelijke blessure wordt minstens een inactiviteit van zes maanden geschat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws