UPDATE: ‘Ex-speler van Standard zet zijn zinnen op Antwerp’

UPDATE: ‘Ex-speler van Standard zet zijn zinnen op Antwerp’

11-06-2019 08:34 Laatste update: 13-06-2019 12:43
8

Antwerp FC wist zich afgelopen seizoen te verzekeren van Europees voetbal. The Great Old wil haar kern naar volgend seizoen toe extra gaan versterken. Het denkt daarbij aan de 25-jarige Ibrahima Cissé.

Britse media melden dat Antwerp een bod heeft uitgebracht van net geen 700.000 euro. Cissé komt op dit moment nog uit voor Fulham FC, dat degradeerde uit de Premier League. Aangezien zij hun budget moeten terugschroeven, liggen er kansen voor Antwerp.

In januari deed Antwerp ook al een poging om de defensieve middenvelder naar de Bosuil te halen, maar tot een transfer kwam het toen niet. Cissé is geen oude bekende in ons land. Zo kwam de Guineër in het verleden al uit voor Standard en KV Mechelen.

Antwerp wil zich absoluut niet verzwakken naar volgend seizoen toe, zoveel is duidelijk. The Great Old slaagde er al in om Dieumerci Mbokani langer aan zich te binden.

Update 13/06, 12.43: Ibrahima Cissé heeft volgens Het Nieuwsblad zijn zinnen gezet op een transfer naar Antwerp. The Great Old wil de ex-speler van Standard dolgraag overnemen, maar Fulham wil zeker de helft recupereren wat het heeft betaald. De Engelse club legde 2,5 miljoen euro op tafel.