UPDATE: 'Standard doet eerste bod, maar PAOK wil één miljoen euro'

UPDATE: 'Standard doet eerste bod, maar PAOK wil één miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 09:32wo 12-06-2019 om 09:32

Standard haalde met Mbaye Leye een ex-speler in huis als assistent voor Michel Preud'homme, maar ook in de spelerskern staan er nog enkele wijzigingen gepland. Zo mikken de Rouches op de komst van Omar El Kaddouri, aldus Het Nieuwsblad.

De 28-jarige middenvelder kwam het afgelopen seizoen uit voor PAOK, dat kampioen werd in de Griekse competitie. Standard wil de Belgische Marokkaan graag in huis halen, al zal het wel wat geld op tafel moeten leggen. De waarde van El Kaddouri wordt namelijk geschat op circa 2,50 miljoen euro.

El Kaddouri kende zijn jeugdopleiding bij Diegem Sport en vervolgens RSC Anderlecht. Op zijn twintigste trok de Marokkaans international waar hij passages kende bij onder meer Brescia, Napoli, Torino en Empoli. In de zomer van 2017 trok hij dan naar PAOK, waar Standard hem nu alweer wil weghalen.

Update 12/06, 09.25: Het Laatste Nieuws geeft mee dat er reeds een bod werd gedaan, maar dat werd door PAOK geweigerd. De Grieken mikken op een transfersom van één miljoen euro. Verwacht wordt dat Standard snel een akkoord bereikt over de komst van El Kaddouri.

Poll

Zou El Kaddouri een aanwinst zijn voor Standard?

(226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws