De vermoedelijke elf: 'Martinez hint naar één wissel in elftal van Rode Duivels'

De vermoedelijke elf: 'Martinez hint naar één wissel in elftal van Rode Duivels'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 07:15di 11-06-2019 om 07:15

De Rode Duivels ontvangen dinsdagavond Schotland voor de vierde wedstrijd van de EK-kwalificaties. Roberto Martinez kan alweer een beroep doen op een volledig fitte kern, waardoor er weinig veranderingen worden verwacht in de basiself.

In tegenstelling tot de gewonnen partij tegen Kazachstan (3-0) kiest Martinez voor quasi dezelfde basiself. Enkel Timothy Castagne, afgelopen zaterdag nog goed voor zijn eerste doelpunt als international, moet wellicht zijn plaats afstaan aan vaste waarde Thomas Meunier.

Martinez was tevreden over de prestatie van Castagne, toch lijkt de bondscoach voor Meunier te kiezen. "We kennen het niveau van Meunier en dat is hoog. Maar hij beëindigde het seizoen met wat fysieke problemen en had rust nodig, zeker met het oog op de wedstrijd tegen Schotland. Dan zal hij in principe volledig fit zijn", aldus de Spanjaard in Het Nieuwsblad.

De vermoedelijke opstelling: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Witsel, De Bruyne, T. Hazard – Mertens, Lukaku en E. Hazard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou jij Castagne eruit halen?

(389 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws