'Marseille komt in zoektocht naar opvolger voor Balotelli weer uit bij Batshuayi'

'Marseille komt in zoektocht naar opvolger voor Balotelli weer uit bij Batshuayi'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 22:17ma 10-06-2019 om 22:17

Over de toekomst van Michy Batshuayi wordt voorlopig angstvallig gezwegen. Na een mislukte passage bij Valencia CF en een heropleving bij Crystal Palace kan de huurling van Chelsea FC zich weer opmaken voor een nieuwe club. Of wordt het een 'oude' club?

Le10 Sport claimt namelijk dat Olympique Marseille aan Batshuayi denkt. Bij de Zuid-Franse traditieclub neemt men straks afscheid van Mario Balotelli, die na een half jaar dienst geen contractverlenging krijgt. Marseille ziet in Batshuayi de ideale kandidaat om het Italiaanse enfant terrible te doen vergeten in de Vélodrome.

Voorlopig is Batshuayi dus nog steeds eigendom van Chelsea. Of de Rode Duivel ook een toekomst heeft bij The Blues, is echter zeer onduidelijk, mede omdat de winnaar van de Europa League waarschijnlijk een nieuwe hoofdcoach krijgt. Toch lijkt een vertrek uit Londen de meest logische optie.

Een terugkeer naar Marseille zou de carrière van Batshuayi écht kunnen herlanceren. In zijn eerste periode bij L'OM, tussen 2014 en 2016, bleek de aanvaller een schot in de roos. Met 26 competitietreffers op twee seizoenen tijd ontpopte hij zich er tot de aanvalsleider van Marseille.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou een terugkeer naar Marseille een goede optie zijn voor Batshuayi?

(80 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws