Vertonghen mist copain Dembélé: Hoop dat hij terugkeert bij de Rode Duivels

Vertonghen mist copain Dembélé: "Hoop dat hij terugkeert bij de Rode Duivels"

10-06-2019 16:44
1

De Rode Duivels moeten dinsdag tegen Schotland nog één keer aan de bak voordat ze van een welverdiende vakantie mogen gaan genieten. Onze nationale ploeg zal de horde zonder Mousa Dembélé proberen te nemen. Dembélé is gepasseerd door bondscoach Roberto Martinez. Jan Vertonghen hoopt dat die keuze niet voorgoed is. 

Dembéle en Vertonghen speelden ruim zes jaar samen bij Tottenham Hotspur, waar zij uitgroeiden tot boezemvrienden. Ook bij de Rode Duivels trokken zij jarenlang met elkaar op. Voor Vertonghen is het dan ook een gemis dat zijn beste maat er niet meer bij is na diens vertrek naar China. "Ik hoop nog altijd dat Mousa eens terugkeert bij de nationale ploeg. Als speler en als mens", laat Vertonghen weten aan Het Nieuwsblad

Ondertussen probeert Vertonghen zijn gedachten bij Schotland-thuis te houden, al geeft hij toe dat hij niet kan wachten tot de rustperiode. "Ik kijk altijd uit naar wedstrijden te spelen. Maar nu is het mooi geweest. Ik kijk eerlijk gezegd wel uit naar morgen 23 uur. Ik hoop dat we met een overwinning het seizoen kunnen afsluiten", aldus de recordinternational.