UPDATE: 'Club Brugge springt in de dans met Standard voor Rrahmani'

UPDATE: 'Club Brugge springt in de dans met Standard voor Rrahmani'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 20:18ma 10-06-2019 om 20:18

Standard heeft belangstelling voor de Kosovaarse verdediger Amir Rrahmani. Dat weet Het Nieuwsblad maandag te melden.

Standard hoopt Zinho Vanheusden nog een jaar te kunnen lenen van Internazionale, maar in afwachting van een beslissing in Milaan speuren de Rouches naar andere opties. In haar zoektocht is Standard volgens Het Nieuwsblad uitgekomen bij Rrahmani, een centrumverdediger van 1m92 die momenteel onder contract staat bij het Kroatische Dinamo Zagreb.

De 25-jarige Rrahmani kwam het aflopen seizoen tot 26 optredens en drie goals voor de Kroatische grootmacht. Rrahmani heeft bij Zagreb nog een contract tot medio 2021 en zou naar verluidt twee miljoen euro moeten kosten. Standard is overigens niet de enige club die in de race is voor de 19-voudig titularis van de Kosovaarse nationale ploeg. Het Franse Amiens en Celtic Glasgow hebben eveneens het oog op Rrahmani laten vallen, besluit de krant.

Update 20.18u: Standard is niet de enige ploeg die interesse toont in Rrahamani. Volgens CroSports heeft ook Club Brugge het vizier gericht op de verdediger. Beide clubs lijken het komende zomer nog met elkaar te gaan bekampen op de transfermarkt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws