'Internazionale stelt ruildeal voor Lukaku voor, Manchester United wuift bod weg'

'Internazionale stelt ruildeal voor Lukaku voor, Manchester United wuift bod weg'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 11:00ma 10-06-2019 om 11:00

Manchester United en Internazionale zijn nog altijd in onderhandeling over Romelu Lukaku. Volgens The Sun, dat zich baseert op berichtgeving uit La Gazzetta dello Sport, heeft United het meest recente aanbod van de Italianen van de hand gewezen.

Volgens de Engelse boulevardkrant heeft Internazionale ex-Bruggeling Ivan Perisic in de deal willen betrekken. Inter zou een ruildeal met de Kroatische international plus een onbekende som hebben voorgesteld. United gaat daarmee niet akkoord. Naar verluidt verlangen de Engelsen niet minder dan 70 miljoen voor Lukaku.

Inter, de werkgever van Radja Nainggolan, moet eerst 'enfant terrible' Mauro Icardi van de hand doen om een dergelijk bod op tafel te leggen. Bovendien moeten de Nerazzurri afrekenen met Financial Fair Play-regels. Pas daarna kan de komst van toptarget Lukaku mogelijk worden gemaakt. Inter maakt echter haast en zoekt naar andere mogelijkheden om 'Big Rom' over te nemen van United. Eerder werd een ruildeal met Icardi zelf al naar de prullenmand verwezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws