'Poolse doelman van Liverpool komt mogelijk ervaring opdoen in de JPL'

'Poolse doelman van Liverpool komt mogelijk ervaring opdoen in de JPL'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 10:20ma 10-06-2019 om 10:20

Liverpool stuurt mogelijk weer één van haar talenten naar de Jupiler Pro League om ervaring op te doen. De 20-jarige doelman Kamil Grabara wordt in verband gebracht met een tijdelijke overstap naar ons land.

Volgens het Engelse Goal wordt de bestemming van Grabara bepaald, wanneer hij is teruggekeerd van het EK U21 met Polen. De nummer één van de Poolse beloften werd het afgelopen halfjaar bij het Deense Aarhus GF gestald. Daar wist hij in zestien optredens zes keer zijn doel schoon te houden. Dankzij zijn succesvolle uitleenbeurt kan hij naar verluidt rekenen op interesse uit België en Duitsland.

Er worden geen speficieke clubs genoemd, maar Royal Excel Moeskroen Péruwelz zou wel eens één van de kandidaten kunnen zijn. Moeskroen is namelijk op zoek naar een opvolger voor Jean Butez, die op korte termijn hoogstwaarschijnlijk de stap naar de Belgische top of het buitenland zet. Bovendien deden Moeskroen en Liverpool recent nog zaken. Taiwo Awoniyi imponeerde met elf treffers in zestien matchen, waardoor Liverpool flink voor hem kan cashen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws