Ronaldo praat in op De Ligt: 'Heeft me gevraagd naar Juventus te komen'

Ronaldo praat in op De Ligt: 'Heeft me gevraagd naar Juventus te komen'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 08:15ma 10-06-2019 om 08:15

Cristiano Ronaldo heeft Matthijs de Ligt na Portugal - Nederland (1-0) gevraagd naar Juventus te komen. Dat onthult de verdediger van Ajax en Oranje in gesprek met de NOS.

Ronaldo liep na het laatste fluitsignaal naar De Ligt, sprak hem aan en gaf de Ajax-aanvoerder een aai over de bol om vervolgens met een brede glimlach weg te lopen. Het léék erop dat een eventuele transfer naar Juventus werd besproken. "Dat zou goed kunnen ja", reageert De Ligt bij de NOS. "Wat ik antwoordde? Ik verstond hem eerst niet. Dus ik zei... Nee, ik heb niks gezegd."

Na enig aandringen geeft de negentienjarige verdediger toe dat Ronaldo hem vroeg naar zijn club Juventus te komen. "Ik schrok er een beetje van, daarom lachte ik. Maar ik heb niks gezegd. Zo kort na de wedstrijd baal je gewoon dat je verloren hebt, dat is het enige waar je aan denkt."

De Ligt gaat nu op vakantie nadenken over zijn toekomst. "Ik vind het helemaal niet vervelend dat er nog geen duidelijkheid is. Volgens mij begint de transferperiode ook pas over een tijdje. Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Even uitrusten, want het is een lang seizoen geweest. Ik laat het op me afkomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws