De Vries wil revolutie zien bij Lokeren, maar houdt wel vinger op de knip

De Vries wil revolutie zien bij Lokeren, maar houdt wel vinger op de knip

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 18:15zo 09-06-2019 om 18:15

Sporting Lokeren heeft een nieuwe baas. Louis De Vries heeft de club overgenomen na een desastreus seizoen. Hem wacht de moeilijke opdracht om Lokeren terug naar 1A te loodsen.

De Vries is wel klaar voor zijn opdracht, geeft hij aan bij De Zevende Dag. "We hebben professioneel management nodig. De voetballerij is nu big global business, je moet dat anders aanpakken dan vroeger. Ik weet hoe het eraan toegaat. Ik ga een heel sterk team rond mij bouwen, met mensen waarvan ik weet wat ze kunnen. Glen De Boeck blijft trainer, hij is zeer gemotiveerd en heeft me ook overtuigd toen ik de moed liet varen."

Peperdure transfers hoeven de fans van Lokeren niet meteen te verwachten. "Wij hebben een budget, maar ik breng vooral mijn netwerk en professionele ervaring mee. Daardoor kan ik hopelijk even goede spelers als andere clubs kopen voor minder geld, of op een andere manier. Ik weet wat ik doe en ga werken met mensen die het kunnen."

De Vries wil vooral een positief verhaal brengen. "Wij moeten weer een goeie club zijn waar de regio trots op is, waar de mensen graag naartoe komen en waar ook naast het veld plezier wordt gemaakt. Dan komt de rest vanzelf."

Poll

Is De Vries de geknipte man?

(455 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws