71-voudig international Layun kondigt via Twitter aan dat hij aan kanker lijdt

71-voudig international Layun kondigt via Twitter aan dat hij aan kanker lijdt

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 13:42zo 09-06-2019 om 13:42

Miguel Layun maakt een zware periode door. Bij de Mexicaan, goed voor 71 interlands voor zijn nationale elftal, is recent kanker vastgesteld. Dat maakt Layun zelf bekend via een filmpje op Twitter.

In de opmerkelijke post legt Layun uit waar hij precies aan lijdt en hoe de behandeling eruit ziet. In het bijschrift schrijft de vleugelverdediger het volgende: 'Ik wil alle dokters bedanken die betrokken waren bij mijn diagnose en behandeling, mijn operatie. Daarnaast bedank ik God om mij hier te laten zijn. Hopelijk bereikt de boodschap die ik wil delen, jullie zoals ik het wil!', besluit hij.

Layun zal zich vanzelfsprekend eerst volledig richten op zijn herstel alvorens opnieuw te denken aan zijn voetbalcarrière. Die kende behoorlijk veel succes. Niet alleen is Layun al jarenlang een sterkhouder bij de Mexicaanse nationale ploeg, bovendien speelde hij ook op clubniveau bij enkele mooie ploegen. Onder meer Watford FC, Villarreal, Sevilla FC en FC Porto staan op zijn cv. Sinds dit jaar voetbalt Layun terug in eigen land, bij Monterrey.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws