'Berichten over akkoord PSG en Griezmann bereiken Catalonië, Barça kijkt verder'

'Berichten over akkoord PSG en Griezmann bereiken Catalonië, Barça kijkt verder'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 12:38zo 09-06-2019 om 12:38

Het aangekondigde vertrek van Antoine Griezmann bij Atlético Madrid leek een transfer naar FC Barcelona in te luiden, maar inmiddels zijn er vraagtekens rond een deal. Paris Saint-Germain is een belangrijke kaper op de kust, meldt Diario Sport.

Volgens de Catalaanse sportkrant sijpelen berichten door dat Griezmann tijdens een gesprek met eigenaar Nasser Al-Khelaifi tot een persoonlijk akkoord is gekomen met PSG. De Franse topclub heeft met Neymar en Kylian Mbappé reeds twee steraanvallers onder contract, maar de 28-jarige Fransman zou Edinson Cavani moeten vervangen in het Parc des Princes.

Die berichten zijn in lijn met het feit dat Griezmann dit weekend verkondigde dat hij al weet waar zijn volgende bestemming ligt. Het is daardoor allerminst zeker dat Barça zijn volgende club wordt, aldus Sport. De Spaanse kampioen wilde voldoen aan de transferclausule van 120 miljoen euro, maar de tegenstand in de kleedkamer en bij de fans is groot.

Hoewel een aantal beleidsbepalers nog steeds achter een transfer van Griezmann staat, neemt het vertrouwen in Camp Nou af. Barça bekijkt daardoor andere opties. Neymar is er daar één van, net als Rodrigo (Valencia) en Marcus Rashford (Manchester United).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws