Antwerp-speler denkt aan vertrek: Club kent mijn standpunt ook

Antwerp-speler denkt aan vertrek: "Club kent mijn standpunt ook"

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 22:48za 08-06-2019 om 22:48

Antwerp FC heeft een bijzonder goed seizoen achter de rug en mag Europa in. Toch dreigt de kern van de ploeg er volgend seizoen anders uit te gaan zien. Sinan Bolat sluit een vertrek niet uit en ook stand-in Jens Teunckens denkt aan een nieuw avontuur.

De doelman kwam afgelopen seizoen niet van de bank bij Antwerp. Dat is hij stilaan beu geworden. "Het moment is aangebroken om ergens te gaan spelen", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

"Ik voel me er klaar voor. Op het einde van mijn carrière wil ik misschien wel ergens uitbollen als tweede doelman, maar nu niet. Alleen door minuten te maken kan ik ­progressie boeken. De club kent mijn standpunt daarin", geeft Teunckens aan.

Een vertrek van Bolat zou hem wel kunnen overtuigen om langer te blijven. "Een eventuele transfer van ­Sinan is wel iets dat ik nauwgezet opvolg. Voorlopig hoor ik er ­weinig over, wat het voor mij niet gemakkelijk maakt", aldus Teunckens.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Verdient hij meer kansen?

(409 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws