EK-kwalificatie: Rusland haalt in groep van Belgë uit tegen San Marino

08-06-2019 19:59

Rusland heeft zaterdag in groep I een erg simpele overwinning geboekt. In de groep van de Belgen versloegen de Russen San Marino met 9-0.

Groep I
Rusland - San Marino: 9-0
Pas na 25 minuten kwam Rusland op voorsprong. Het had daar een eigen doelpunt van Michele Cevoli voor nodig. Voor de rust liep Rusland uit tot 4-0. Via een strafschop verdubbelde Artem Dzyuba de score. Daarna wisten Fedor Kudryashov en Anton Miranchuk te scoren.

Na de pauze maakte Dzyuba er nog drie bij. Eentje kwam er een gemiste strafschop.  Fedor Smolov nam de andere twee Russische treffers voor zijn rekening.

Door de zege telt Rusland nu net zoals België zes punten. De Russen speelde wel al drie wedstrijden. De Rode Duivels spelen zaterdag tegen Kazachstan hun derde groepswedstrijd.