Cercle Brugge ontvangt AS Monaco, maar galamatch niet in het Jan Breydelstadion

Cercle Brugge ontvangt AS Monaco, maar galamatch niet in het Jan Breydelstadion

08-06-2019 18:44
4

De fandag van Cercle Brugge zal niet zoals verwacht plaatsvinden op 6 juli, maar op 7 juli. Dat heeft alles te maken met de jaarlijkse galamatch van Cercle Brugge. Op 6 juli ontvangt Cercle Brugge AS Monaco.

Dat AS Monaco afzakt naar ons land zal niemand verbazen. Beide clubs zijn immers in handen van dezelfde mensen. De match tegen AS Monaco begint om 19 uur, maar de locatie van de galamatch is nog niet bekend.

Stadion nog onbekend
'Wegens de aanleg van een gloednieuwe grasmat en de daarbijhorende renovatie zal het hoofdveld van Jan Breydel op 6 juli nog niet speelklaar zijn. Noodgedwongen moet Cercle Brugge dus uitwijken voor het afwerken van zijn galawedstrijd. In de loop van volgende week, na het afronden van enkele administratieve formaliteiten, zal worden bekendgemaakt waar de galawedstrijd wordt afgewerkt', klinkt het bij Cercle Brugge.

Abonnees mogen de galamatch gratis bijwonen, maar moeten ze zich wel inschrijven. 'Gezien er op de wedstrijddag geen scanning van abonnementskaarten aan de toegangscontrole mogelijk zal zijn, is het belangrijk dat abonnees tussen maandag 17 juni en zaterdagmiddag 6 juli om 12u een gratis ticket komen afhalen op het Cercle secretariaat. Een ticket zal verkrijgbaar zijn op vertoon van het abonnement voor seizoen 2019-2020 of bij de aankoop van een seizoensabonnement.'

Fandag dag later
De fandag van Cercle Brugge verschuift. 'Omdat Cercle Brugge alle supporters de kans wil geven om de galawedstrijd bij te wonen wordt de Fandag verplaatst naar zondag 7 juli. Net zoals vorig seizoen gaan alle festiviteiten door op de Oostparking O1 van het Jan Breydelstadion, waar tussen 11u30 en 18u opnieuw voor een heus festivalconcept wordt geopteerd.'