Courtous-hater op zijn plaats gezet door ... Standard: 'We nodigen je uit'

Courtous-hater op zijn plaats gezet door ... Standard: 'We nodigen je uit'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 13:05za 08-06-2019 om 13:05

Een deel van de Chelsea-fans zijn nog altijd boos op Thibaut Courtois. Toen er eentje op Twitter afgaf op Courtois en daarbij Standard betrok, reageerde de Rouches met een kwinkslag.

In de zomer van 2018 liet Courtois Chelsea achter zich om te tekenen voor Real Madrid. De doelman speelde het hard en dat nemen de fans van Chelsea hem kwalijk. In Londen wordt sindsdien vaak naar Courtois verwezen als snake (verrader).

Toen DJ Mariio op Twitter zich afvroeg of iemand wist waar Hazard was, ging de bal aan het rollen. Courtois stak zijn hand op.

Daarna vond Younes H-Hamou, een 26-jarige YouTuber, een steek te geven richting Courtois. 'De dag dat Real Madrid Courtois gaat verkopen en hij voor Standard moet gaan spelen, is de dag dat ik tien uur na elkaar ga lachen.'

Standard reageerde gevat. 'Hoi Younes, ben jij ooit in Luik geweest en onze club bezocht. We nodigen je uit om in ons gezellige stadion te bezoeken en we vragen ons af als je dan nog altijd dezelfde mening hebt na een LIVE ervaring in de hel van Sclessin. Vriendelijke groeten, Standard.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws