De Bruyne baalt nog steeds: “Ik voel mij ook niet extra fris”

De Bruyne baalt nog steeds: “Ik voel mij ook niet extra fris”

08-06-2019 07:44
1

Kevin De Bruyne miste 29 duels dit seizoen bij Manchester City. Tegenover Het Nieuwsblad komt de Rode Duivel terug op een moeilijk seizoen.

De Bruyne baalt nog steeds als een stekker. “Het was natuurlijk niet leuk zo lang langs de kant te staan”, begint De Bruyne vrijdag op het persmoment van de Rode Duivels. “Ik heb veel tijd verloren, maar eens ik hersteld was heb ik het team toch nog voldoende kunnen helpen.”

“Geblesseerd zijn vraagt soms meer inspanning van een speler dan fit zijn”, gaat De Bruyne verder. “Ik voel mij dus ook niet extra fris. Ik voel mij goed, zeker niet te moe, maar ik kijk toch wel uit naar échte vakantie. Ik heb veel pech gehad dit seizoen, maar ik ben toch blij dat ik het seizoen goed heb kunnen beëindigen.”

De Bruyne hoopt dat iedereen blessurevrij de vakantie in kan gaan op het einde van het seizoen. “Die planning lag zo vast. Daar hebben wij als spelers uiteraard niets over te zeggen. Maar het klopt wel dat het niet ideaal is op het vlak van blessurepreventie. Ik hoop dat iedereen fit blijft en niemand met een blessure de vakantie of de voorbereiding moet ingaan.”