Ingvartsen wil speelminuten: “Ik heb niet het gevoel dat ik mislukt ben”

Ingvartsen wil speelminuten: “Ik heb niet het gevoel dat ik mislukt ben”

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 08:12za 08-06-2019 om 08:12

De toekomst van Marcus Ingvartsen bij KRC Genk is onzeker. Wat wel zeker is, is dat de Deense aanvaller niet terug zal keren naar eigen land.

Dat liet Ingvartsen optekenen in de Deense krant Ekstra Bladet. “Een terugkeer naar een club uit Denemarken is geen optie”, is de spits duidelijk. “Dat is niet interessant. Het zou mijn carrière geen duw in de juiste richting geven.” Genk wilde hem eventueel als pasmunt gebruiken voor Onuachu van Midtjylland, maar dat lijkt dus niet te gaan gebeuren.

Ingvartsen hoopt op meer speelminuten onder Felice Mazzu. “Ik heb niet het gevoel dat ik mislukt ben in het buitenland. Ik denk dat ik altijd scherp heb getraind. Maar de vorige trainer koos met Samatta voor een ander type spits. Afwachten welke ideeën de nieuwe trainer heeft.”

De Deen wil niet weer een seizoen banken. “Maar er moet natuurlijk wel iets gebeuren. Ik moet de nodige speelminuten krijgen. Ik kan me geen nieuw seizoen op de bank permitteren. Hopelijk kan ik me op het EK al in positieve zin tonen. Mijn conditie is top. Het enige wat ik mis, is matchritme”, wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Poll

Moet hij bij KRC Genk blijven?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws