Zidane al jaren 'verliefd' op Hazard: Zou hem met mijn ogen dicht laten tekenen

Zidane al jaren 'verliefd' op Hazard: "Zou hem met mijn ogen dicht laten tekenen"

07-06-2019 23:01
5

Het hing weken, maanden en eigenlijk al jaren in de lucht. Eden Hazard zou een speler van Real Madrid worden. Vrijdag kondigde de Koninklijke de transfer van Hazard aan. Zinédine Zidane krijgt zo eindelijk zijn zin.

In het seizoen 2007-2008 maakte Hazard bij Lille zijn debuut op het hoogste niveau. Een jaar later stond hij in Frankrijk al in de basis en toen was Zidane al weg van onze landgenoot.

In 2010 gaf Zidane een lovend interview over onze landgenoot. "Hazard is de ster van de toekomst", stelde de Fransman destijds in Marca. "Hij is nu al goed en zal nog beter worden. Ik zou hem met mijn ogen dicht naar Real Madrid halen."

Hazard is die woorden van Zidane nooit vergeten. "Dank je wel Zizou", reageerde hij al snel. "Het flatteert me dat iemand met zijn zijn status zo over me spreekt. Dat heeft een invloed op mijn ziel."

De voorbije jaren bleven Zidane en Hazard met elkaar 'flirten'. "Wat Hazard doet, is fenomenaal", liet Zidane zich onder meer ontvallen. Terwijl Hazard dan weer niet onder stoelen of banken schoof dat Zidane zijn grote voorbeeld is. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is eindelijk zover. @hazardeden_10 is een speler van @realmadrid 😍😍😍 #hazard #realmadrid #chelsea #rodeduivels #transfernieuws

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op