OFFICIEEL: KV Mechelen blijft investeren in de jeugd, ook linksback tekent deal

OFFICIEEL: KV Mechelen blijft investeren in de jeugd, ook linksback tekent deal

07-06-2019 17:21
1

Tussen alle heisa en rechtszaken door probeert KV Mechelen het komende seizoen voor te bereiden. Bij de A-ploeg heerst natuurlijk nog veel onduidelijkheid, maar op jeugdniveau heeft de kampioen van Eerste Klasse B wél een heldere visie. Dat mag Dylan Dassy ondervinden.

Dassy is al de vijfde jongere die van KV een contract mag ondertekenen in deze periode. Dat maakt geel-rood bekend op de eigen website. Dassy is een zestienjarige linksachter die het voorbije jaar indruk maakte bij de U16. Hij tekende nu een overeenkomst tot medio 2021, met optie op een extra seizoentje.

Dassy mag zich een echte Mechelen-boy noemen, want de linkspoot doorliep alle jeugdreeksen bij Malinwa. In Mechelen is men overigens bijzonder actief met de jeugd de laatste tijd. Dat heeft alles te maken met 'Yellow Red Young Army', een nieuw project dat de jonge talenten beter moet begeleiden.

Naast Dassy kregen de voorbije weken nog vier andere jongeren de kans om een contract te tekenen: Milan Robberechts, Quinten Servranckx, Lars Coveliers en Arno Van Keilegom.