Succes heeft altijd keerzijde: 'Rangers bereidt bod voor op Antwerp-verdediger'

Succes heeft altijd keerzijde: 'Rangers bereidt bod voor op Antwerp-verdediger'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 17:05vr 07-06-2019 om 17:05

Memorabel was het seizoen van Daniel Opare bij Royal Antwerp FC verre van, maar de Ghanees heeft blijkbaar wel indruk gemaakt over het Kanaal. Nadat Norwich City en Aston Villa eerder hun interesse lieten blijken, krijgen de Engelsen navolging uit Schotland.

The Scottish Sun weet namelijk dat Glasgow Rangers haar oog heeft laten vallen op Opare. De traditieclub zou zelfs een bod aan het voorbereiden zijn om in te dienen bij Antwerp. Dat zou rond de 600.000 euro liggen. Datzelfde bedrag moeten ook Norwich en Villa, die beide naar de Premier League promoveren, ophoesten als ze Opare in huis willen halen.

Eén voorwaarde: Rangers gaat pas tot actie over wanneer James Tavernier de club verlaat. De rechtsachter staat in de nadrukkelijke belangstelling van Brighton & Hove Albion en ... Aston Villa, dat dus ook aan Opare denkt.

De Ghanees heeft bij Antwerp nog een contract voor twaalf maanden, maar volgens The Scottish Sun wil The Great Old graag wat cashen nu het nog kan. In de Jupiler Pro League kwam hij tot 23 optredens afgelopen seizoen. Opare verloor eigenlijk de concurrentiestrijd van Aurélio Buta, maar die laatste viel geblesseerd uit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat moet Antwerp doen met Opare?

(494 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws