Van Der Elst zet stap vooruit bij Club Brugge: We gaan voor Top 4

Van Der Elst zet stap vooruit bij Club Brugge: "We gaan voor Top 4"

07-06-2019 12:12
2

Club Brugge is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Super League, de hoogste afdeling van het vrouwenvoetbal. Club wil daar geen meeloper zijn en begint met acht nieuwelingen en Leo Van der Elst als T1.

Van der Elst was vorig seizoen visie-coach, een soort T2 dus. Van Der Elst werkt verder ook nog als gastheer bij ClubTV. Nu gaat hij dus een actievere rol spelen binnen de vrouwentak van Club Brugge.

Ingrid Derycke, de vorige T1, heeft de overstap naar KAA Gent gemaakt. "De ploeg wil met realistische ambities aan het Super League avontuur beginnen", aldus Van Der Elst. "De vrouwen willen tonen wie ze zijn en wat ze kunnen. Ze mikken op een plaats in de top 4. De dames gaan alles op alles zetten om zo ver mogelijk te geraken in de Beker van Belgie", staat te lezen op de officiële website.

Van der Elst werkt met Evie Beyers als Sportief coördinator, Frederik Claeys als assistent-trainer, Jurgen Belpaire als keeperstrainer, Valerie Van Slycke als Physical coach, Annick Couffez en Lore Delamailleure als medische staff en Francky Dryepondt als Teambegeleider. 

No Poll