Opmerkelijk: Anderlecht-flop speelt een topseizoen in La Liga 1|2|3

Opmerkelijk: Anderlecht-flop speelt een topseizoen in La Liga 1|2|3

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 11:45vr 07-06-2019 om 11:45

Anderlecht leek in 2013 voor een stunt te zorgen door Federico Vico te halen voor 1,8 miljoen euro. Het kwam bedrogen uit, want de Spaanse jeugdinternational woog te licht. Nu heeft Vico duidelijk zijn tweede adem gevonden.

Vico wisselde na zijn periode bij Anderlecht om de haverklap van ploeg en kwam zo terecht bij Córdoba, Albacete, Lugo en Leganes. Die laatste club leende hem uit aan Granada, zijn eerste liefde. Dat bleek een voltreffer te zijn.

Heel wat critici waren tegen zijn transfer naar Granada, maar hij speelde uiteindelijk mee in liefst 39 wedstrijden. Als flankspeler was hij goed voor vijf doelpunten en zeven assists. Hij mag echter geen Primera Division spelen met Granada. Zijn eigenaar Leganes roept hem terug zodat hij voor hen het mooie weer kan maken op het hoogste niveau. Ondanks zijn resem clubs is Vico nog altijd maar 24 jaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Was Vico goed genoeg voor Anderlecht?

(432 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws