Club Brugge mag spel niet té hard spelen: 'Lazio heeft al alternatief voor Wesley'

Club Brugge mag spel niet té hard spelen: 'Lazio heeft al alternatief voor Wesley'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 10:33vr 07-06-2019 om 10:33

De transfer van Wesley Moraes naar SS Lazio leek een kwestie van tijd, maar Club Brugge probeert écht het onderste uit de financiële kan te halen. Dat zou de Italianen wel eens kunnen dwars zitten. Ze hebben alvast een alternatief op het oog.

Als Lazio Wesley niet kan losweken bij Club, kiezen de Romeinen mogelijk voor Andrea Petagna, meldt Il Messaggero. Petagna is een 23-jarige Italiaan die het afgelopen seizoen ontplofte bij SPAL. Bij de provincieclub liet de spits liefst zestien keer de netten trillen.

Wil Lazio Petagna overtuigen om naar Rome te verhuizen, zal het wel moeten onderhandelen met Atalanta Bergamo, en niet met SPAL. Petagna is namelijk eigendom van de club waar Timothy Castagne zijn brood verdient. Aangezien Atalanta zich verzekerde van Champions League-voetbal, is geld niet meteen een probleem.

Daarom is de vraagprijs voor Petagna relatief beperkt. In Italiaanse media doet een bedrag van tien miljoen euro de ronde. Dat is alvast een stuk minder dan de twintig miljoen die Club hoopt te vangen voor Wesley. De kans bestaat dus dat Lazio eieren voor haar geld kiest.

Poll

Welke keuze zou jij maken als je Lazio was?

(288 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws